Minä, minusta, minuun

Minä? Keski-ikää lähestyvä ikuinen itsensä etsijä, joka potee maailmantuskaa omasta ja muiden pinnallisuudesta. Kaiken tämän tuskan keskellä ehdin olemaan myös isä kahdelle, aviomies yhdelle ja henkinen isä kahdelle kissalle.

Olen myös todennut nauttivani sarkasmista, sanoilla neppailusta. Liverpool FC:stä, kuvien ottamisesta ja taivaanrannanmaalailusta tiukasti faktapohjaan nojaten ilman lupauksia paremmasta huomisesta. Joku on kuvaillut minua ihmisläheiseksi, toinen hymyileväksi ja kolmas ei halunnut tavata minua enää.

Ammatillisessa mielessä olen syntymälahjakonsultti.

I like to con and I like to insult. Hello, I am here to consult you!

– Dogbert

Työelämässä kannukseni on hankittu vuodesta 1996 lähtien ICT-sektorilla ja nykyisellään sosiaalisen median saralla. Minua kuvastavat avainsanat kenties tällä saralla ovat CRM, Social CRM, sosiaalinen media, asiakaskohtaaminen, asiakaskokemus, dataintegraatio, palvelunhallinta, Twitter, Instagram, Social Enterprise, yleisestikin yhdessä tekemiseen johtavan ajattelumallin hyödyntäminen niin sisäisissä kuin ulkoisissa kohtaamisissa. Viidentoista vuoden jälkeen totesin tuntevani edelleen perverssiä viehätystä Word VBA-koodaamista kohtaan.

Tänään toimin johtavana konsulttina ja HR-päällikkönä sekä johtavana kyynikkona sosiaaliseen mediaan ja sisältömarkkinointiin erikoistuneessa Someco Oy:ssä.

Koko ajan enemmän ja enemmän kuitenkin takaraivossani kutittaa ihminen. Kuinka ihminen tuntuu monta kertaa yksilönä unohtuvan, kun maailmaa rakennetaan paremmaksi paikaksi. Näihin teemoihin ajoittain tunnun ajautuvat blogissani eri tulokulmien kautta.