Brändipoliisin painajainen, nuo tuhruiset kuvat kalvoista

Kun organisaatio palkkaa isolla rahalla uuden markkinointijohtajan, ensimmäisenä tämän kädenjälki näkyy uudistettuina PowerPoint-pohjina. Luottomainostoimiston AD on luonut HD-tason taustakuvat, yleensä puoliksi käyttökelvottomat kalvopohjat ja sitten meidän esiintyjä-ässä menee semmaan, josta twiitataan tuhruisia yleisön ottamia kuvia kalvoista Internetin ihmeelliseen maailmaan.

Mitäpä jos seminaarin järjestäjä panostaisikin livetwiittaamisen laadun nostamiseen oikein isolla kädellä ja twiittaisi ennakkoon valmistellun, laadukkaan kuvan kalvoista sitä mukaa, kun esiintyjä vaihtaa kalvon? Tilaisuudesta twiittaavat voisivat sitten uudelleentwiitata noita korkean tason kuvia omilla saatesanoillaan (Twitterin uudelleentwiittaustoiminallisuus mahdollistaa nykyään moisen hienouden) ja maailma olisi paljon parempi paikka brändipoliiseille ja seminaareissa esiintyville.

Mieti kuinka hienoa olisi seurata tapahtumaa Twitterin kautta, saada kalvosta lukukelpoinen versio twiittaajan tuottaman lisäarvon kera. Kuinka hienoa se olisi brändille, kun kuvat kalvoista näyttäisivät hyvältä ja toistaisivat värisävyt juuri siten, miten niitä AD:n kanssa tuntitolkulla hierottiin. Kuinka hyvän kuvan se jättäisi teistä tapahtuman järjestäjänä, kun haluatte tuottaa sekä esiintyjille että verkkoseuraajille korkeatasoisen kokemuksen.

Se mitä seminaarista valuu ulospäin, on osa kokonaisvaltaista asiakaskokemusta?

Vaihtoehtotodellisuuteen voisi miettiä toki vaihtoehtona sitä, että esitettävät kalvot keskittyisivät asiasisältöön ilman visuaalisia kikkailuja. Joskus musta teksti valkoisella taustalla kertoo enemmän kuin riikinkukon pyrstö himmennettynä taustalla.

 

 

One Reply to “Brändipoliisin painajainen, nuo tuhruiset kuvat kalvoista”

Mitä mieltä Sinä olet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.